Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، کشاورزی، صنعتی مهم و حیاتی برای تامین نیازهای اولیه مردم یک کشور است. بدون تردید، توسعه و پیشرفت این صنعت، منجر به خودکفایی و استقلال ایران در تولید محصولات غذایی خواهد شد. دانشگاه آزاد به عنوان بزرگ‌ترین دانشگاه کشور در زمینه توسعه این صنعت ورود کرده و دکتر طهرانچی ریاست این دانشگاه با توجه به کاهش اقبال از این رشته برنامه‌ریزی‌‌‌‌‌های منسجمی برای توسعه صنعت کشاورزی ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر، شورای اقتصاد دانش‌بنیان و معاونت علوم، مهندسی و کشاورزی در دانشگاه آزاد در زمینه توجه به علوم کشاورزی وارد شده است. برای بررسی بیشتر فعالیت‌‌های کشاورزی در واحدهای مختلف دانشگاه آزاد به سراغ برخی رؤسای واحدهای دانشگاه آزاد رفتیم که در زمینه کشاورزی پیشگام هستند. در همین راستا، فعالیت‌‌های دانشگاه آزاد واحد اراک در حوزه کشاورزی را در این گزارش می‌‌‌خوانیم.

عباسعلی حیدری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در گفت‌‌و‌‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، با اشاره به وجود رشته مهندسی کشاورزی در واحدهای دانشگاهی استان مرکزی گفت: در اراک و ساوه دو واحد بزرگ دانشگاه آزاد استان مرکزی، مزارع کشاورزی و دام‌‌پروری داریم. براساس آخرین آمارها تاکنون هفتاد تن گندم و جو در مزرعه دانشگاه آزاد اراک برداشت شده؛ که برای مصرف دام‌‌پروری همین واحد دانشگاهی مورد استفاده قرارگرفته است.

وی افزود: بدون تردید، با توجه به وجود مزارع کشاورزی که در واحدهای دانشگاه آزاد استان مرکزی به کاشت و برداشت گندم، جو و ذرت می‌‌پردازند، ظرفیت دانشگاه آزاد در توسعه کشاورزی و دام‌‌پروری این استان مناسب و مطلوب ارزیابی می‌‌شود.

حیدری با توجه به ظرفیت مناسب کشاورزی در واحدهای دانشگاه آزاد استان مرکزی یادآور شد: به دلیل وجود زمینه مناسب برای توسعه کشاورزی در واحدهای دانشگاه آزاد استان مرکزی، سعی داریم تا با بهره‌‌‌‌مندی از اعضای هیئت علمی توانمند در بخش تولید محصولات ضروری و اولیه زندگی مردم در راستای تقویت کشاورزی عملیاتی در استان، اقداماتی داشته باشیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در ادامه خاطرنشان کرد: علاوه بر کاشت و برداشت جو، گندم و یونجه در واحد اراک در دانشگاه آزاد خمین هم تولید زعفران داشتیم. درصددیم این محصول را با بالابردن ظرفیت تولید به تجاری‌‌سازی هم برسانیم.

وی درباره محصولات حاصل از دام‌‌‌پروری در واحدهای استان مرکزی تاکید کرد: چون بخش دام‌‌پروری ما زیر‌‌‌نظر دانشگاه است این ادعا را داریم که شیر تولیدی دام‌‌‌پروری واحدهای دانشگاهی استان مرکزی، قطعا بهترین شیر در این استان بوده که با کیفیت مناسب و بهترین قیمت به فروش می‌‌رسد.

حیدری در پایان تاکید کرد: صنعت دام‌‌پروری دانشگاه باید متفاوت از دام‌‌‌پروری معمولی باشد و تولیدات دامی ما باید دانش‌‌بنیان شود. برای تحقق این امر، گام‌‌هایی موثر در جهت تولید محصولات دامی برداشته شده است. جهت تجاری‌‌‌سازی مواد لبنی تولید شده در واحدهای دانشگاه آزاد استان مرکزی، درصددیم تا یک شرکت لبنی تاسیس کنیم.

توجه به صنعت کشاورزی در دانشگاه آزاد از زمان ریاست دکتر طهرانچی آغاز شده تا جایی که معاونت علوم، مهندسی و کشاورزی در دانشگاه آزاد در این دوران تاسیس شد تا به طور ویژه این دانشگاه بزرگ کشور در توسعه صنعت کشاورزی ایفای نقش کند. امروز بسیاری از واحدهای دانشگاه آزاد در تولید بذر و محصولات کشاورزی مختلف تبدیل به یک برند شدند. این امر دستاوردی بزرگ برای دانشگاه آزاد در رونق تولید داخلی محسوب می‌‌‌شود که منجر به عدم وابستگی به بیگانگان شده و بیانگر افق‌‌های روشن پیش‌‌روی این دانشگاه بزرگ کشور خواهد بود.

گفتنی است، دانشگاه آزاد اسلامی اراک در ۱۹ دی ۱۳۶۳ راه‌اندازی شد و فعالیت رسمی علمی خود را از مهرماه سال ۱۳۶۴ با پذیرش ۶۰۰ دانشجو از طریق آزمون سراسری در ۱۰ رشته تحصیلی آغاز کرد. مهندسی کشاورزی جز قدیمی‌‌ترین رشته‌های این واحد دانشگاهی است که زمینه‌‌ساز ایجاد مزارع برای واحد اراک شده است.

انتهای پیام/

188 / 188 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک عباسعلی حیدری کشاورزی دام‌‌‌پروری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کشاورزی دام پروری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۴۷۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره فرهیختگان جوان آغاز شد

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ششمین جشنواره پروژه‌های دانش‌آموزی فرهیختگان جوان در راستای ایجاد شور و نشاط علمی در میان دانش‌آموزان و استعدادیابی و ظهور خلاقیت دانش آموزان با هدف گسترش فرهنگ و تحقیق و پژوهش و رشد مهارت‌های علمی، فناورانه و مهارتی دانش‌آموزان ایران اسلامی امروز ۱۹ اردیبهشت با حضور محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آغاز به کار کرد و تا ۲۱ اردیبهشت ادامه دارد.

این جشنواره در واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی، کتابخانه و مرکز اسناد دکتر حبیبی واحد علوم و تحقیقات برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تکرار در تأخیر پرداخت مطالبات گندم‌کاران
  • پیش‌بینی برداشت بیش از ۹۳ هزار تن گندم از مزارع شهرستان میاندوآب
  • معارفه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان
  • همایش ملی صنعت فرش ماشینی ایران آغاز شد
  • جشنواره فرهیختگان جوان آغاز شد
  • سرپرست دانشگاه آزاد مهدیشهر معرفی شد
  • «رویداد صدرا» توافق برد-برد دانشگاه و صنعت
  • استقبال دانشگاه آزاد از ایده‌های نو در حوزه کشاورزی، دامی و شیلات
  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد